Beoordelingen van Pizzaphone Amsterdam

Recente recensies van Pizzaphone Amsterdam

3 sterren na 19 reviews

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben via me broer bij de pizzaphone terecht gekomen een poosje geleden na mijn eerste bestelling kregen jullie 5 sterren voor kwaliteit en 5 sterren voor bezorging. Dat jullie nu 4 sterren van mij gekregen hebben is dat ik gisteren heel erg verbaasd was dat ik bezorgingskosten betalen moest. Terwijl ik dat nooit eerder hoefde omdat ik dichtbij woon. En ik gaf altijd extra fooi daardoor aan de bezorger. Dat kan ik nu niet meer doen. Ook omdat ik nu elke week geen pizza meer bestel maar 1x per maand zal worden want als ik geen fooi geven kan dan bestel ik natuurlijk ook niet meer zovaak vind het lullig om geen fooi te geven.heb helaas een lichamelijke beperking waa

, 12-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. Nog steeds warm toen het aankwam. Friet was een beetje vet, maar spareribs waren lekker. Bezorging was echt ronduit triest. Heb 2.5 uur moeten wachten op mijn bestelling, en kreeg als verontschuldiging een blikje Fanta... aardig bedoeld natuurlijk, maar dat kan natuurlijk echt niet.

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekkere pizza alhoewel laatste duidelijk was opgewarmd, maar bezorgproces is nog nooit goed gegaan. Ook de extra frisdrank komt er zelden bij. Dus als je 1,5 uur de tijd hebt prima pizza

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een uur geen eten, ik bel, eten is nog niet eens bereid. Moest ik halfuur wachten volgens de medewerker om terug gebeld te worden en dan nog eens op me eten wachten. Man aan de telefoon heel onvriendelijk en onbehulpzaam. Uiteindelijk ergens anders besteld. Wegens slechte service niet aan te raden.

, 13-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Is goed en makkelijk !

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en precies op tijd. Top prestatie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 08-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoewel het een zaterdagavond was, een bezorgtijd van bijna twee uur vind ik niet acceptabel. Geen enkele poging (mail, telefoon, mondeling) om hier uitleg en/of excuses voor te geven, merkwaardig!

, 13-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk pizza's! Altijd goed heet. Goede duidelijk smaak, krokant, vers; jummie! We laten er vaak een aantal komen bij overwerk. Meestal exact op tijd; wel zo praktisch bij het inplannen. volgende keer weer!

, 28-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim 1 uur na mijn bestelling via hun eigen website nog geen eten. Toen ik belde werd er, zonder dat ik nog een naam had gezegd werd er gezegd: oh uit......, dat komt eraan. 5-7 minuten. Na 30 minuten nóg maar weer eens gebeld, toen hadden ze geen bestelling van ons ontvangen! BHelaas had ik al betaald. Uiteindelijk na 2u en 45 min. Ons eten ontvangen. Voor ons nóóit meer Pizzaphone

, 25-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na drie maal te hebben gebeld en steeds weer een nieuwe leugen te horen hebben wij nog steeds de pizza's niet ontvangen. Als u honger heeft hier NIET bestellen want u zult met honger naar bed gaan. Heerlijke pizza's. Ze komen alleen NIET!

, 24-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging liet even op zich wachten (het was zondag, vakantie èn mooi weer). Na ruim een uur kreeg ik een telefoontje dat het erg druk was, maar dat de bestelling er nu aan kwam. Vond ik erg netjes en inderdaad stond de bezorger 10 minuten op de stoep. Het eten was erg lekker en ook véél!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was koud toen die aankwam, we bestelde een pizza zonder champignons maar die zaten er toch op... Beetje jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel erg lekker en warm. Helaas waten ze mijn drinken vergeten te bestellen en toen ik ze ervoor belde werd er niet opgenomen. Jammer want het wel dorst! Maar het lekkere eten (en was ook veel) maakte mijn kerstdiner helemaal goed.

, 02-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk top..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating